Smo profesionalna ekipa, ki se ukvarja z  arhitekturo, zunanjimi ureditvami in notranjo opremo tako bivalnih kot poslovnih prostorov. Z izborom tal, osvetljave, opreme, barv in materialov poskrbimo za celostno načrtovanje opreme ali hiše. Prostore vam prikažemo s 3D-prikazom, ki ponuja realen vpogled v prostor. Urejamo tudi projektno dokumentacijo, torej projekt za gradbeno dovoljenje in projekt za izvedbo vaše hiše.

 

Stik
Naj gre za gradnjo hiše ali pa opremo dnevne sobe, najprej se bomo spoznali in ugotovili, kakšne so vaše navade, potrebe in želje. Naši projekti dajejo prednost funkcionalnosti in sodobnemu konceptu bivanja.

Zamisel
Odkrijemo vaše želje in iz njih oblikujemo edinstveno zamisel.

3D idejni izris
Zamisel izberete, mi pa jo povežemo v celoto – izdelamo tlorise, poglede iz različnih zornih kotov in 3D izrise. 

Projektna dokumentacija

Standardne elemente prilagodimo vašim prostorom. Izrišemo tehnične načrte vaše opreme ali tlorisne rešitve vaših objektov (pgd, pzi). Faza projektiranja je prav tako pomembna kot sama izvedba na objektu, saj je natančno pripravljena projektna dokumentacija osnovno vodilo za pripravo natančnih ponudb za pohištvene elemente in izvajalska dela. Posledično prihaja do manjših razlik pri ponudnikih opreme in izvajalskih delih, vendar tako skoraj izničimo dodatna dela, oz. minimiziramo dodatne nepredvidene stroške.


Gotovost izbire
Ob naročilu ni več neznank, saj po podrobnem prikazu vaših prostorov, opreme, arhitekture, točno veste kaj boste dobili.  

Dostava in montaža
Pri celostnem načrtovanju notranje opreme omogočamo izris tehničnih načrtov vaše opreme ter uredimo izvajalca, dostavo in montažo.